EN
PRODUCTEN    NOV 2020

Herfstproducten in trek...

Het coronavirus blijft aanhouden, maar onze herfstproducten zijn toch erg in trek, denk aan pompoenen, appels, tomaten en verschillende groenten, dit voornamelijk uit Portugal, Italië en Albanië. Bij interesse aarzel niet om contact op te nemen met ons!

INSPIRATIE    OKT 2020

Bij herfst hoort pompoen...

Een heerlijke 'pumpkin pie' oftewel een pompoentaart. Typisch Amerikaans, maar tegenwoordig overal bekend. Heerlijk als toetje of bij de koffie, vooral als het buiten guur weer is.

AGENTSCHAP    OKT 2020

Behind-the-scenes Venlo...

Sinds juni dit jaar hebben wij een 2e filiaal geopend in Venlo, vanwaar we nu onze werkzaamheden uitvoeren. Een klein compact kantoor, maar groot genoeg om goed te kunnen werken.

CERTIFICATIE    SEP 2020

IFS Broker 3 certificaat behaald...

We hebben de audit voor het 2e jaar op rij behaald voor de IFS Broker 3, en zijn nu weer een jaar gecertificeerd!

Klik hierboven op de afbeelding voor ons vernieuwde certificaat...

FEITEN & WEETJES    SEP 2020

Wist je dat...

Je ook de schil van de kiwi kan eten? De meeste mensen schillen de kiwi of snijden de vrucht middendoor en lepelen deze vervolgens uit. Hoewel je even zult moeten wennen aan de zachte haartjes…

INSPIRATIE    AUG 2020

Ontdek nieuwe smaken...

Lang leek er voor groenten geen plek te zijn weggelegd op de barbecue. Misschien als bijgerecht, in een salade, maar daar hield het dan wel mee op. Maar het tij lijkt langzaam te keren. Naast de paprika en aubergine gaan er ook groenten als venkel, artisjok en bieten zien op de grill.

WEERSOMSTANDIGHEDEN    AUG 2020

Hittegolf houdt aan...

Een landelijke hittegolf die maar blijft aanhouden. Heerlijk weer voor een barbecue met vrienden of familie. Onmisbaar bij een barbecue is natuurlijk een heerlijke watermeloen! Watermeloenen importeren we momenteel veel uit Griekenland en Italië. Bij interesse aarzel niet om contact op te nemen met ons!

ACTUALITEIT    JUL 2020

Protocol veilig en gezond...

GroentenFruit Huis publiceerde eerder deze maand het protocol voor veilig en gezond doorwerken. Met o.a. nieuwe informatie m.b.t. werkplekken, veilig reizen en ventilatie. Kijk op de website van GroentenFruit huis voor meer informatie.
* Bron: groentenfruithuis.nl

PRODUCTEN    JUL 2020

Zomerseizoen loopt...

Ondanks de corona crisis loopt het zomerseizoen erg goed, watermeloenen, perziken, nectarines en pruimen. Erg lekker en vers van het land van onze leveranciers. Dit uit landen als Italië, Spanje, Serbië, Macedonië of Griekenland. Bij interesse aarzel niet om contact op te nemen met ons!

AGENTSCHAP    JUN 2020

Nieuw filiaal geopend...

We hebben een nieuw filiaal geopend in Venlo;

Venrayseweg 118E
5928RH Venlo
Nederland

FEITEN & WEETJES    JUN 2020

Wist je dat...

je Pruimen niet moet bewaren in de koelkast. Pruimen zijn erg gevoelig voor te lage temperaturen omdat dit hun narijping verstoort. Rijpe pruimen kun je echter wel een paar dagen in de koelkast bewaren!

ACTUALITEIT    MEI 2020

2e Campagne 'GroentenFruit Huis'

GroentenFruit Huis lanceert in mei een tweede campagne video, in het kader van 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit!'. Deze video toont de diversiteit en gebruiksmogelijkheden van groenten en fruit en laat de oorsprong van de producten en de inzet van de totale sector zien. Kijk op de website van GroentenFruit huis voor meer informatie.
* Bron: groentenfruithuis.nl

INSPIRATIE    MEI 2020

Heerlijke watermeloen salade

Deze boerenkool, watermeloen-feta-salade is verfrissend, supereenvoudig en zit boordevol met al het goede. Met zijn zoete en zoute combinatie is het het perfecte bijgerecht voor je volgende BBQ.

TRENDS    APR 2020

Trend 'thuisbezorgen' in de lift

Een belangrijke trend die nu erg in trek is, is het thuisbezorgen van eten. Dit vooral nu alle horeca door heel Nederland gesloten zijn en mensen dus niet meer kunnen uit eten. Zijn veel restaurants gedwongen om in te spelen op deze trend, dit om toch nog inkomsten te verkrijgen. Waardoor veel restaurants nu ook afhaal en bezorging bieden aan hun klanten.

ACTUALITEIT    APR 2020

Coronavirus en de gevolgen

Zoals voor iedereen geldt, is bij ons natuurlijk ook het coronavirus actueel. Mede dankzij dit virus zijn wij genoodzaakt om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. Klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie hierover...

ACTUALITEIT    MRT 2020

Campagne 'GroentenFruit Huis'

Met de lancering van de campagne: 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit!' vraagt het GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van medewerkers in de groente- en fruitketen. Kijk op de website van GroentenFruit huis of op onze social media pagina's voor meer informatie
* Bron: groentenfruithuis.nl

FEITEN & WEETJES    MRT 2020

Wist je dat...

er meer dan 10 verschillende soorten sla zijn? Er zijn dus veel verschillende soorten sla. Een aantal bekende sla soorten zijn: ijsbergsla, Romeinse sla, eikenbladsla, veldsla, rucola, kropsla, rode sla et cetera. Volg ons op social media voor meer informatie en foto's over onze slasoorten!

FEESTDAGEN    FEB 2020

Valentijnsdag 2020

Fijne Valentijnsdag! Valentijnsdag, officieel Sint Valentijnsdag, is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

PRODUCTEN    FEB 2020

Paprika seizoen van start

In de maand Februari verkopen wij veel paprika, een mooie groente die in verschillende kleuren te koop is bij ons. Van de normale rode, gele en groene, tot aan witte, paarse, lila, mintgroene en bruine paprika's. Heeft u interesse in onze producten aarzel dan niet om ons te bellen. Onze in- en verkopers kunnen u alles over onze paprika's vertellen, +31 (0)46 2060 200.

AGENTSCHAP    JAN 2020

Nieuwe vlaggen

Nu de windstoten zullen afnemen, kunnen wij onze vlaggen weer hijsen. Na de afgelopen weken met de windstoten die er waren, was het tijd om nieuwe vlaggen te bestellen. Aangezien de oude kapot waren gewaaid. We hebben de nieuwe vlaggen opgehangen en deze zijn nu weer zichtbaar voor iedereen die ons bezoekt of langs ons mooie kantoor rijdt.

INSPIRATIE    JAN 2020

Hartige taart met cherrytomaten

Over het algemeen staan hartige taarten niet bekend om hoe gezond ze zijn. Van deze heerlijke filodeegtaart met bloemkoolpuree en cherrytomaatjes kun je echter schaamteloos genieten!

logo-icon

ADRES

Smets Food Trading B.V.
Vouersweg 95
6161 AG Geleen
Nederland
   +31 (0)46 2060 200
   info@smetsfoodtrading.com

IFS-CERTIFICATEN

ALGEMENE INFORMATIE

Financiën & Administratie
invoice@smetsfoodtrading.com

Order bevestigingen
confirmation@smetsfoodtrading.com

Transport
transport@smetsfoodtrading.com